Zuidbaan 370, 2841MD Moordrecht

Ons team

Bij GN Industriebanden staat een team toegewijde mensen graag voor u klaar. Ieder met zijn eigen specialiteit en allemaal met hart voor de zaak. Bij deze stellen de vaste medewerkers naast eigenaren Gerrit van der Veer en zijn vrouw Mary van Delft zich aan u voor...

 

Simon
Simon Scholtes
Begonnen als chauffeur/monteur en inmiddels het aanspreekpunt voor klanten en een ondersteuning bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Geen vraag is hem te gek; Simon is een echte troubleshooter en de vliegende keep binnen onze bedrijven.

Ben
Ben Boogaerdt
Als meewerkend voorman allround inzetbaar, maar voornamelijk bezig in de werkplaats met de montage van banden op de velg. Een perfectionist die naast de logistieke werkzaamheden assisteert bij de uitvoering van bestellingen, planning en het leveren en monteren van tracks op locatie.

 

Andren
André van den Adel
Voor velen een bekend gezicht. Als onze chauffeur rijdt André door het hele land. Door het persoonlijk contact bij het afleveren en de montage, is hij de onmisbare schakel tussen u en onze binnendienst.

Piet Blaauboer
Alles keurig aan kant, Piet zorgt ervoor dat ons hele pand en de bijbehorende grond netjes blijven. Hij houdt alles bij door dingen op te knappen en de verfkwast te pakken als dat nodig is. Ook helpt hij af en toe bij de reguliere werkzaamheden.

 

Saskia
Saskia Rats
Saskia is de rechterhand van Mary en een welkome ondersteuning in de dagelijkse uitvoering. Als flexibele duizendpoot helpt Saskia bij de boekhouding, administratie en verleent ze vele hand- en spandiensten. Zodat Mary zich meer kan richten op het bedrijfsbeleid, nieuwe plannen en ontwikkelingen.
Gerrit
Gerrit van der Veer
Met twintig jaar ervaring in de branche begon Gerrit in 1997 GN Rubbertracks en een jaar later GN Industriebanden. Door hard werken en de verwerving van het exclusief importeurschap van diverse topmerken wist hij het bedrijf uit te bouwen tot een solide, geliefde leverancier van een enorm assortiment, waarbij de klant kan rekenen op waardevol advies.

 

Mary
Mary van Delft
De spil in de GN-onderneming die alle bedrijfsmatige en administratieve zaken regelt, evenals de in- en externe communicatie. Alert opdat alles intern en voor de klant optimaal verloopt; de drijvende kracht achter de schermen. Net als Gerrit ondernemer met hart voor de zaak, visie en de klant op de eerste rang.

 

Uw voordelen: 
• Voordelige prijs-kwaliteitverhouding
• Compleet assortiment
• Direct leverbaar en 24-uurs service
• Garantie
• Specialist met 20 jaar ervaring
• Maatwerkadvies van uw contactpersoon